tirsdag 16. februar 2010

På SØNDAG :

var det morsdag, valentine, fastelaven og i tillegg så hadde Petter og jeg 6 års bryllupsdag.. Måtte bare legge ut litt bilder av en fantastisk søt liten orkide som kom i denne matchende potten. Matchende ved at den passer inn til resten av det turkise tilbehøret
mitt.








Ha det fint, hvor enn du er.. klem


FIX på vaskerommet.

Tirsdag hadde jeg endelig tid til å ta en dag fri fra jobben, og det resulterte i en stor opprydding på vaskerommet.
Var deilig å få det ferdig, med litt fargeklatter her og der. Valgte rosa og grønnt, som er farger jeg kun bruker på sommeren ute. Men, syntes det passet her og deilig å få litt sommer inn på vaskerommet. I en ellers kald og laaaang vinter.
God tirsdag alle man.. klem<3








onsdag 10. februar 2010

En sen tirsdag kveld.

Ble det tid for en aldri så liten omgjøring i stua og litt i spisestua. Det hele startet etter at jeg fikk helt julaften følse etter en dag på jobb i Kremmerhuset.
Nye deilige pelsputer, pels skinn, kaninpute, mase fint i tre, som for eksempel dette Enjoy skiltet.. Og selvfølgelig masse annet i deilige vårfarger har vi på plass.


Kjente det var på sinn plass med ett innlegg, av noen av mine favoritter. Var nå så ferdig med lilla, som tok litt av i 2009. At nå er det tid for pels, tre, og grått og hvitt..











Ha en fortreffelig torsdag. Klem Liv



mandag 1. februar 2010

En tidlig morgen..

En deilig kopp rykende varm kaffe og en stille stund ved spisestue bordet i stuen.. Lader opp til jobb hvor levering av 7 paller venter......
Go mandag til alle mann.