søndag 17. oktober 2010

En fantastisk deilig søndag.
Vi holder på å bygge hytte til gutta boys. Se nederste bilde så er de samme gutta godt i gang. Godt med en snekker i familien, når ting skal bygges. Tror det kommer til å bli kjempe fint. Mor i huset skal nok ikke på banen før det blir tid for maling og pute stæsjing. Jeg har isteden fått raket en mengde løv, tror vi har hagen med mest løv i hele landet her?



Lerkegrenen er på plass i vinduet, pynten nå er to små lykter. Skal om en stund pyntes med lyslenke og det skal igjenn bli så deilig og julete i nr 34. Jeg elsker JULEN, selv om dette er den travleste tiden for oss i butikk. Men alt er alikevel så fint og levende og jeg nyter hver en liten stund. Huset blir pyntet i slutten av november og det er ikke lenge til ... Gleder meg.Mine skjønne små på 2 og 5 snart 3 og 6 i full gang.... I det jeg ønsker alle en deilig og avslappende søndag.

lørdag 16. oktober 2010

Bilder fra siste London tur..
Elsker den byen, skal snart tilbake ..






fredag 15. oktober 2010

Nytt høst fat.
Sink, fattigmannsølv, duftlys og andre lys, lerkegrener og hjerteblomst i skjønn forening . For ikke å glemme lille springbukken.








Har også pyntet med litt nøtter og annen dekor, noe plukket og noe kjøpt.
Etter på skal den store lerkegrenen min få komme seg inn. Den har overvintra ute fra ifjord. Og selv med den bitende kalde vinteren, så er den så fin at den får komme inn igjen.
Føler dette blir en god produktiv helg. Vi skal liste ferdig rundt ett par dører og planlegge peisprosjektet. Som består av: riving av eksisterende peis, murvegg som skal males og ny peis skal inn. Gleder meg til det står klart må jeg vel si.
Ønsker alle en produktiv helg.



torsdag 14. oktober 2010

HØST stemning.
Deilig med høsten så lenge den er så fin som nå idag.












Nyt og kos dere.
Klem Liv



Det perfekte lille skap..

Skap fra Kremmerhuset, med masse stæsj, synes det ble riktig fint. Passer godt inn til resten av interiøret mitt. Det er høst i stuen, farge skalaen går fra hvitt til svart... Med masse myk creme og tøff grå som innslag.



Har tatt noen dager fri fra jobb og nyter hvert sekund. Skal ut i hagen etterpå å ta litt bilder av en nyplantet furu på stamme og av lyngen som er på plass. Se om jeg rekker å legge ut det senere idag. Ellers så har jeg jo også fri imorgen. Klinger godt..
Ha en deilig høstdag alle som en.