lørdag 23. mai 2009

Luringen

Min store lille luring tok seg ett blad og satt seg til å lese , midt oppi urte hagen.. Kunne jo ikke annet en og knipse i vei, det hele var jo meget sjarmerende og er det noe vi har nok av i denne hagen så er det jo nettopp urter.. He he..
Dette er bilder av lekeplassen til guttane, den har fått navnet " drømmehagen". Her storkoser de seg. Idag har de fått ett nytt tilskudd til plassen, nemlig en trampoline. ÅH ja den ble tatt godt imot av dem begge. Lekeplassen nærmer seg også omsider ferdig. Det som gjenstår er å så noe gress rundt, det skal på plass noen store stener også skal en lekestue på plass. Deilig at det snart er mors tur til å få hjelp av far til og få ut alt til den store veranden som ligger i tilknytting til "drømme hagen" til gutta.Bjørnebæra til far.. De er fantastisk gode. Og blir nøye hengt opp på den ene garasje veggen hver eneste vår av far i huset.Lavendel er å blir min favoritt!! Dette bilde er av en lavendel som bor sammen med fler, ned en sti, som fører ned til "drømme hagen" og den store verandaen. De kommer igjen år etter år.


2 kommentarer:

  1. Skal si du har kommet godt i gang med bloggen nå Liv! Så fint dere har gjort det for gutta! ;) Blei stilig med Lavendel,nytt lilla teppe og grillen! Klem Camilla ;)

    SvarSlett
  2. TAKK,TAKK. Driver å småpursler litt hele tiden. Men det er gøy.

    SvarSlett