mandag 5. april 2010

JA aaaa!

Endelig så fant jeg litt tid til ett innlegg. Småbarn, mye jobbing og ett hus og ett ute område som trenger stell.. Trekker meg vekk fra blogging. Enda så moro jeg syntes det er med interiør og vise frem ting jeg liker.. Men jeg skal komme sterkere tilbake med en mer spennende blogg, og flere innlegg bare gi meg tid..Go koppen min, ny kaffe termos, og ELLE interiør.. En fin sammensetning, når huset ble bare mitt for en liten stund ..
Er blitt litt gla i denne lyse blå fargen i det siste.. Frisk pust inn i det sorte, grå og hvite som råder hos oss om dagen.

Ny pute fra Kremmerhuset!! Ønsker meg sengeteppe også... Som eventuelt skal få henge over en av sofaene.. Men det må vurderes litt til, iallfall til imorgen.. hehe.
¨Resten av kvelden skal brukes på rommet til Markus, som vi driver å pusser opp. Min største sønn ble 5 år her om dagen , og han trenger da ett "kulere" rom. Som han sier. Så nå blir det ny seng, formet som en grå tøff borg, bygget opp på veggen, med leke/ tv plass under . Har tidligere idag sydd på en kul traktor på den ene puffen hans..Nye gardiner, div . puter og en ny pult skal også på plass iløpet av uken????!!! Bilder kommer..
Ha en strålende kveld.klemIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar